POZOVITE NAS
+381 31 3891 718
PIŠITE NAM
office@garman.rs
LOKACIJA
Arilje, Srbija

Izrada proizvoda za Vašu robnu marku

Prema dogovoru i u skladu sa zahtevima, možemo izraditi sve vrste odevnih, radnih, zaštitnih tekstilnih proizvoda, modnih dodataka i detalja za Vašu robnu marku i pod Vašim imenom. Po prijemu zahteva i nakon usaglašavanja oko svih detalja zamisli i ideja klijenta, izrađujemo nacrte i dostavljamo ponudu (po dogovoru i uzorke). Nakon odobrenja klijenta, u dogovorenom roku dostavljamo proizvode na željenu adresu u zemlji i inostranstvu.

Usluga štampe Na svim tekstilnim proizvodima koje proizvedemo, svojim klijentima možemo ponuditi najkvalitetniju štampu, u željenim dimenzijama i bojama, koju radimo na svim vrstama materijala. Boje sa kojima radimo su ekološke, na vodenoj bazi ili uljane, prema zahtevu klijenta.
Izrada veza Elegantan, efektan i danas veoma popularan način isticanja modnih detalja, imena, reklamnih poruka. Svojim klijentima nudimo vezene oznake, aplikacije, ambleme na svakoj vrsti proizvoda koje proizvedemo za njih, prema potrebama i zahtevima.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.