POZOVITE NAS
+381 31 3891 718
PIŠITE NAM
office@garman.rs
LOKACIJA
Arilje, Srbija
U proizvodnom pogonu radi visokokvalifikovan kadar različitih struka, koji je organizovan u četiri odeljenja, čime smo obezbedili maksimalnu efikasnost i ekonomičnost u procesu proizvodnje. Ovo nam omogućava proizvodnju oko 300.000 odevnih predmeta godišnje. Odeljenje dizajna u kome rade mladi i iskusni dizajneri i modelari, koji razvijaju kolekcije rekordnim tempom kako bi uspešno prevazišli sve zahteve trendova i očekivanja kupaca. Odeljenje krojačnice opremljeno je najsavremenijim Lectra tehnologijama izrade uzoraka i vektorskog sečenja, koji kreatorima šablona omogućavaju da sa lakoćom organizuju, čuvaju, preuzimaju i iskoriste digitalne mogućnosti u procesu izrade.
Ovim postižemo visok nivo efikasnosti, operativne izvrsnosti, minimalne troškove po sečenom delu i fokusiramo se na ono najvažnije: stvaranje najboljih uzoraka za isporuku proizvoda savršenog uklapanja i kvaliteta, u rekordnom vremenu. Odeljenje šivare sa preko 25 mašina za šivenje je povezano Logimove sistemom za upravljanje proizvodnjom, koji omogućava kontinuirano praćenje proizvodnje, maksimalnu fleksibilnost proizvodnje, kontrolu vremena proizvodnje, vremena obrade, time 30% povećanje produktivnosti, nuliranje zastoja na traci i rad na mnogo modela istovremeno. Odeljenje kontrole kvaliteta gde se za svaki proizvod detaljno i pažljivo proverava njegova ispunjenost visokih zahteva kvaliteta i usklađenost sa važećim standardima.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.